Noriark
|
2 pkt |
---|---|
Grovt rågmjöl
|
150 g |
Salt
|
1 krm |
Jäst
|
4 g |
Vatten
|
2 dl |
Strösocker
|
½ msk |
Flingsalt
|
|
Hela fänkålsfrön
|
Gurka
|
½ |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Pressad citron
|
2 msk |
Noriark
|
2 |
Rödlök
|
1 |
---|---|
Ättiksprit 12%
|
½ dl |
Strösocker
|
1 dl |
Vatten
|
2 dl |
Laxloin, t ex Salmalax
|
250 g |
---|---|
Misopasta
|
2 msk |
Mirin
|
2 msk |
200 g | |
Maltodextrin
|
75 g |
1 dl | |
Färsk pepparrot
|
10 g |
Klippt krasse
|
1 ask |