Krustader med syrlig laxröra och getostkräm med parmaskinka och hjortron
30 min
Buffé
Förrätt
•
Bjud på två sorters krustader innan middagen. Den syrliga laxröran toppas med rom. Den salta och krämiga getosten får sällskap av lufttorkad skinka och hjortron.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Getostkräm:
Syrlig laxröra:
Energi:
50 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 4 g |
Fett: | 2 g |
Ingredienser
Krustader
|
30 |
---|
Getostkräm:
Falbygdens® Getost
|
100 g |
---|---|
1 dl | |
Parmaskinka
|
1 skiva |
Hjortronsylt
|
1 msk |
Färsk timjan
|
1 kvist |
Syrlig laxröra:
1 dl | |
Hackad färsk dill
|
1 msk |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Varmrökt lax
|
100 g |
Salt
|
2 krm |
Löjrom eller röd stenbitsrom
|
1 msk |
Finskuren färsk gräslök
|
1 tsk |
Finhackad rödlök
|
1 msk |