Fyllda krustader
30 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Bjud på två sorters krustader innan middagen! Den ena med syrlig laxröra, toppad med rom och lök. I den andra sorten samsas salt och krämig getost med lufttorkad skinka och hjortron. Passar perfekt till alla typer av fester, som nyårsafton, födelsedagar, mingel och andra härliga tillfällen.
Ingredienser
|
Krustader
|
30 |
|---|
Getostkräm:
|
Falbygdens® Getost
|
100 g |
|---|---|
| 1 dl | |
|
Parmaskinka
|
1 skiva |
|
Hjortronsylt
|
1 msk |
|
Färsk timjan
|
1 kvist |
Syrlig laxröra:
| 1 dl | |
|
Hackad färsk dill
|
1 msk |
|
Citron, finrivet skal
|
1 |
|
Varmrökt lax
|
100 g |
|
Salt
|
2 krm |
|
Löjrom eller röd stenbitsrom
|
1 msk |
|
Finskuren färsk gräslök
|
1 tsk |
|
Finhackad rödlök
|
1 msk |
Gör så här
Getostkräm:
Syrlig laxröra:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
42 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 17,4 % | 1,8 g |
| Fett: | 73,9 % | 3,5 g |
| Kolhydrater: | 8,7 % | 0,9 g |