Ädelostkräm med aprikos och valnöt

20 min Buffé Förrätt
Ädelostkräm med aprikos och valnöt

Aprikoser och ädelost passar perfekt ihop. Servera som tilltugg på crostini, pepparkakor eller annat gott bröd.

Ingredienser

Baguette, ca 1 cm tjocka
12 skivor
1 msk
100 g
1 dl
Torkade aprikoser
10
Valnötter
10

Gör så här

  • Sätt ugnen på grill 250° eller 225° varmluft.
  • Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över smör-&rapsolja. Grilla brödskivorna i övre delen av ugnen tills de är gyllenbruna, ca 5 min.
  • Mosa osten med en gaffel och blanda med crème fraiche. Skär aprikoserna i bitar och hacka nötterna grovt.
  • Fördela krämen på crostini och dekorera med valnötter och aprikoser.
Klart!

Näringsvärden, per styck

Energi:

115 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 3 g
Kolhydrater: 6 g
Fett: 9 g
https://www.arla.se/recept/adelostkram-med-aprikos-och-valnot/