Glögg

15 min
Arbetstid: 15 min
Glögg

Hemgjord glögg överraskar gästerna i advent. Med färdig glöggkrydda, äppeljuice och rött vin är din egen glögg klar på en kvart.  Servera glöggen med russin och skållade mandlar.

Ingredienser

Konc konc äppeljuice
2 dl
Rårörsocker
2 dl
Glöggkrydda, à 37 g
2 påsar
Rödvin
7½ dl

Gör så här

  • Koka upp äppeljuice, socker och glöggkryddor i en stor kastrull, ca 15 min.
  • Tillsätt vinet och värm på låg värme. Servera ev med russin och skållade mandlar.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per liter

Energi:

1661 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per liter
Fiber: - 0 g
Protein: 0,6 % 2,4 g
Fett: 0 % 0 g
Kolhydrater: 64,5 % 263,9 g
https://www.arla.se/recept/glogg/