Arla® Laktosfri Kefir Jordgubb 2.3% 1000 g

Arla® Laktosfri Kefir Jordgubb 2.3% 1000 g

Arlas laktosfria Kefir med jordgubbssmak är fermenterad med kulturer karakteristiska för kefir och innehåller 13 olika levande mjölksyrabakterier samt jäst. Produkten görs på 100 procent svensk mjölk och det bildas lite kolsyra när den fermenteras som ger en lite spritsig upplevelse. Toppa gärna med bär, müsli eller njut av kefiren precis som den är! Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat. Välj det som känns bra.

Näringsdeklaration

Ingredienser

MJÖLK, jordgubbar 6 %, druvjuicekoncentrat, majsstärkelse, naturlig arom, mjölksyrabakterier, jäst, D-vitamin, laktasenzym. Mjölken är högpastöriserad.

Allergener

Innehåller: mjölk

Märkningar

Näringsvärde

Energi
pr. 100 g 250 kJ / 60 kcal
Fett
pr. 100 g 2,3 gram
varav mättat fett
pr. 100 g 1,4 gram
Kolhydrat
pr. 100 g 5,9 gram
varav sockerarter
pr. 100 g 5,6 gram
Protein
pr. 100 g 3,2 gram
Salt
pr. 100 g 0,1 gram
Riboflavin
pr. 100 g 0,13 mg
*RI-värde 9%
Vitamin B12
pr. 100 g 0,33 mcg
*RI-värde 13%
Vitamin D
pr. 100 g 0,93 mcg
*RI-värde 19%
Kalcium
pr. 100 g 110 mg
*RI-värde 14%
*RI-värde – procent av det dagliga referensintaget av näring

Förvaringstemperatur

Förvaras vid högst: 8°C

Hållbarhet

28

Återvinning

Förpackning sorteras som pappersförpackning.

Producerat

Sverige

Artikelnummer

590412 6x1000 g

Streckkod

7310865890634

Vikt/volym

1000 g