Arla® Laktosfri Kefir Jordgubb 2.3% 1000 g
Arlas laktosfria Kefir med jordgubbssmak är fermenterad med kulturer karakteristiska för kefir och innehåller 13 olika levande mjölksyrabakterier samt jäst. Produkten görs på 100 procent svensk mjölk och det bildas lite kolsyra när den fermenteras som ger en lite spritsig upplevelse. Toppa gärna med bär, müsli eller njut av kefiren precis som den är! Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat. Välj det som känns bra.
Näringsdeklaration
Ingredienser
MJÖLK, jordgubbar 6 %, druvjuicekoncentrat, majsstärkelse, naturlig arom, mjölksyrabakterier, jäst, D-vitamin, laktasenzym. Mjölken är högpastöriserad.
Allergener
Innehåller: mjölk
Märkningar
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
250 kJ / 60 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
2,3 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
1,4 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
5,9 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
5,6 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,2 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,1 gram
|
|
Riboflavin
pr. 100 g
0,13 mg
*RI-värde
9%
|
|
Vitamin B12
pr. 100 g
0,33 mcg
*RI-värde
13%
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
0,93 mcg
*RI-värde
19%
|
|
Kalcium
pr. 100 g
110 mg
*RI-värde
14%
|
*RI-värde – procent av det dagliga referensintaget av näring
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
28
Återvinning
Förpackning sorteras som pappersförpackning.
Producerat
Sverige
Artikelnummer
590412 6x1000 g
Streckkod
7310865890634
Vikt/volym
1000 g