Arla® Laktosfri A-fil 3% 1000 g
God och krämig naturell A-fil som innehåller bakteriekulturen acidophilus (LA-5). Njut av vår filmjölk till frukost eller mellanmål, och toppa gärna med favoritflingorna, frukt eller bär. Arla® laktosfri A-fil är samma krämiga och goda fil, bara laktosen som är borttagen. Arla®s A-fil görs på 100 procent svensk mjölk. Innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Ät Arla® laktosfri A-fil 3% som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Näringsdeklaration
Ingredienser
Högpastöriserad MJÖLK, filkultur, Lactobacillus acidophilus LA-5®, laktasenzym, vitamin D.
Allergener
Innehåller: mjölk
Märkningar
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
216 kJ / 52 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
3 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
1,9 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
1,8 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
1,8 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,7 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,09 gram
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
1 mcg
*RI-värde
20%
|
|
Kalcium
pr. 100 g
122 mg
*RI-värde
15%
|
*RI-värde – procent av det dagliga referensintaget av näring
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
28
Återvinning
Förpackningen sorteras som pappersförpackning.
Producerat
Sverige
Artikelnummer
69291 6x1000 g
Streckkod
7310865692917
Vikt/volym
1000 g