Veckomatsedel Snabbt

Här är veckans snabblagade recept!

Måndag 18-02-19
Havre- och äppelpannkakor

Huvudrätt: Havre- och äppelpannkakor

Nästan som en raggmunk blir denna matiga pannkaka med havre, dinkel och äpple. Servera med krispigt bacon och smetana vispad med rårörda lingon.

Tisdag 18-02-20
Hamburgare med stekta grönsaker

Huvudrätt: Hamburgare med stekta grönsaker

Hemmagjorda hamburgare är allra godast! Lika goda att steka som att lägga på grillen. Stekta grönsaker är smaskens till.

Onsdag 18-02-21
Mexikansk korvpasta

Huvudrätt: Mexikansk korvpasta

Trolla fram en mexikansk middag med bara några få ingredienser! Godaste vardagsmiddagen som gillas av såväl liten som stor!

Torsdag 18-02-22
Broccolisoppa

Huvudrätt: Broccolisoppa

Krämig broccolisoppa som går snabbt att tillaga med färdig pastasås. Perfekt till vardagsmiddagen och härligt värmande till småkyliga kvällar.

Fredag 18-02-23
Tomatcouscous

Huvudrätt: Tomatcouscous

Couscous är en snabb och bra bas i sallad eller som tillbehör istället för ris och pasta. Med den här cottage cheese-röran till har du middagen klar på 10 minuter!

Lördag 18-02-24
Lax med spenat och granatäpple

Huvudrätt: Lax med spenat och granatäpple

Ljuvlig lax i ugn med spenat, grädde och granatäpple. De små, lätt syrliga kärnorna från granatäpple är ett piggt alternativ till citron.

Chokladkräm med hallon

Efterrätt: Chokladkräm med hallon

Chokladkräm, så enkel att du fixar den samtidigt som kaffet. Servera chokladkrämen med flingsalt på toppen samt frysta, halvtinade hallon och vaniljglass.

Söndag 18-02-25
Pestokyckling

Huvudrätt: Pestokyckling

Pestokyckling är en snabb rätt du enkelt fixar med grädde, pesto och kyckling. Det blir ännu enklare med färdig grillad kyckling. Mums!

Cheesecake i glas

Efterrätt: Cheesecake i glas

Kanske vår snabbaste efterrätt - cheesecake på krossade digestivekex och färdig smaksattkvarg. Supersnabbt, enkelt och mycket gott!