Krämig ekologisk A-fil som innehåller acidophilus (LA-5) tillsammans med bakteriekulturerna BB-12 och F19. Vi har döpt den unika kombinationen till Arla Dofilus. A-filen är lika god till frukost och som till mellanmål. Produkten är gjord av 100 procent svensk ekologisk mjölk och innehåller kalcium som bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Låt vår goda och nyttiga filmjölk bli en del av en balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Näringsvärde per 100 g
energi 250 kJ / 60 kcal
fett 3 g
varav mättat fett 1.9 g
kolhydrat 3.9 g
varav sockerarter 3.9 g
protein 3.4 g
salt 0.1 g
Vitamin D 1 µg (20.0%*)
kalcium 120 mg (15.0%*)
*% av DRI, Dagligt Referensintag
Ingredienser
Mjölk* (högpastöriserad), filkultur, Lactobacillus acidophilus LA-5®, Bifidobacterium lactis BB-12®, Lactobacillus casei F19®, vitamin D. *KRAV-ekologisk ingrediens.
Återvinning
Förpackningen sorteras som pappersförpackning. Skruvkorken sorteras som plastförpackning.
Förvaring
Förvaras vid högst +8°C