Arla® Eko Lätt A-fil 0.5% 1000 g
God och krämig ekologisk naturell A-lättfil som innehåller bakteriekulturen acidophilus (LA-5). Njut av vår lätta filmjölk till frukost eller mellanmål, och toppa gärna med favoritflingorna, frukt eller bär. Arla®s ekologiska A-lättfil görs på 100 procent svensk ekologisk mjölk. Innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Ät Arla® A-lättfil 0,5% som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Näringsdeklaration
Ingredienser
Ingredienser: MJÖLK* (högpastöriserad), filkultur, Lactobacillus acidophilus LA-5®, vitamin D. *KRAV-ekologisk ingrediens.
Allergener
Innehåller: mjölk
Märkningar
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
156 kJ / 37 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
0,5 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
0,3 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,6 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,09 gram
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
1 mcg
*RI-värde
20%
|
|
Kalcium
pr. 100 g
125 mg
*RI-värde
16%
|
*RI-värde – procent av det dagliga referensintaget av näring
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
15
Återvinning
Förpackningen sorteras som pappersförpackning. Skruvkorken sorteras som plastförpackning.
Producerat
Sverige
Artikelnummer
69183 6x1000 g
Streckkod
7310865691835
Vikt/volym
1000 g