Emmi Gruyere Kaltbach opast 32% hårdost ca 4160g
Emmi Gruyere Kaltbach opast grott är tillverkad av obehandlad komjölk och är grottlagrad. Grottan ligger i Lucerne-distriktet i centrala Schweiz och det är endast ost av den finaste kvalitet som lagras här. Luften i grottan är frisk och mineralrik med en året-runt-temperatur på 12,5 grader samt en luftfuktighet på 94%. Det råder här perfekta förhållanden för lagring av den här ost specialiteten och osten lagras i 12 månader under stor omsorg av den kunniga grottmästaren. Denna gruyère har en förhållandevis kraftig smak som gör den till en självklar hårdost på en lyxig ostbricka!
Näringsdeklaration
Ingredienser
Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe och syrningskultur
Allergener
Innehåller: mjölk
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
1660 kJ / 400 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
32 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
19 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
1 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
0 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
27 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
1,5 gram
|
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
70
Producerat
Schweiz
Artikelnummer
55265 1x4160 g
Streckkod
2322172000007
Vikt/volym
4160 g
Relaterade produkter
Artiklar
Smakrik ost från Alperna – därför älskar vi Gruyère
Vad är kittost?
Vilken ost smälter bäst?
Hur mycket ost per person? Så mycket ost bör du servera
Allt du behöver veta om fårosten Manchego
Allt du behöver veta om getostfavoriten Chèvre
Marmelad till ost – våra bästa tips på tillbehör till ostbrickan