Falbygdens® Morfars Päroncognac 12 mån hårdost ca 530g
Svensk hårdost lagrad i 12 månader och som spetsats med en underbart smakrik päroncognac. Den är en unik lagrad hårdost, god och kraftfull med perfekt avvägd sälta, karakteristiskt fruktiga pärontoner och fyllighet från cognacen. Falbygdens® Morfars Päroncognac 12 mån 31% är grynpipig, vilket innebär att den har många små oregelbundna hål. Det är en vällagrad ost som passar utmärkt till en lufttorkad skinka, på ett gott kex eller till en lyxig ostbricka.
Näringsdeklaration
Ingredienser
Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid, konserveringsmedel E202, päroncognac, naturlig arom.
Allergener
Innehåller: mjölk
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
1614 kJ / 389 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
31 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
20 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
0 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
0 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
26 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
1,2 gram
|
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 10°C
Hållbarhet
84
Återvinning
Locket sorteras som papper, underdel som plast.
Producerat
Sverige
Artikelnummer
594797 8x530 g
Streckkod
2340418200004
Vikt/volym
530 g
Relaterade produkter
Artiklar
Välj rätt hårdost
En guide till svenska hårdostar
Lagrad ost – vad är det?
Vad är kittost?
Vilken ost smälter bäst?
Hur mycket ost per person? Så mycket ost bör du servera
Allt du behöver veta om fårosten Manchego