Falbygdens® Rekommenderar Kaltbach tryffel hårdost ca 160g
Falbygdens® Rekommenderar KALTBACH tryffelost en schweizisk grottlagrad halvhård ost. Framställd på pastöriserad komjölk och tryffel. Den första Kaltbach-osten med en smak i vilket erbjuder ett trevligt inslag och variation på din ostbricka. Osten tillverkas i Kaltbach som ligger precis bredvid den legendariska sandstensgrottan där osten förädlats. Den noga utvalda sommartryffel är det perfekta tillägget i osten för att matcha den rika och fylliga smaken. Osten lagras i ca 4 månader. Det här är en ost som likväl är en delikatess på ostbrickan som en smaksättare i matlagningen. Gärna på en pizza bianco eller riven över risotton. En ost som är syrlig och krämig med intensiv tryffelarom.
Näringsdeklaration
Ingredienser
Pastöriserad MJÖLK, salt, tryffelberedning* (vit sommartryffel (1%), tryffelarom (0,5%)), kulturer, ystenzym. *Ursprung: CH
Allergener
Innehåller: mjölk
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
1604 kJ / 387 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
32 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
22 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
0 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
0 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
25 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
1,6 gram
|
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
28
Producerat
Schweiz
Artikelnummer
596482 6x160 g
Streckkod
2022004400004
Vikt/volym
160 g
Relaterade produkter
Artiklar
Vad är kittost?
Vilken ost smälter bäst?
Hur mycket ost per person? Så mycket ost bör du servera
Allt du behöver veta om fårosten Manchego
Allt du behöver veta om getostfavoriten Chèvre
Marmelad till ost – våra bästa tips på tillbehör till ostbrickan
All världens ostsorter – se listan med olika osttyper