Falbygdens® Rekommenderar Kaltbach tryffel hårdost ca 160g

Falbygdens® Rekommenderar Kaltbach tryffel hårdost ca 160g

Falbygdens® Rekommenderar KALTBACH tryffelost en schweizisk grottlagrad halvhård ost. Framställd på pastöriserad komjölk och tryffel. Den första Kaltbach-osten med en smak i vilket erbjuder ett trevligt inslag och variation på din ostbricka. Osten tillverkas i Kaltbach som ligger precis bredvid den legendariska sandstensgrottan där osten förädlats. Den noga utvalda sommartryffel är det perfekta tillägget i osten för att matcha den rika och fylliga smaken. Osten lagras i ca 4 månader. Det här är en ost som likväl är en delikatess på ostbrickan som en smaksättare i matlagningen. Gärna på en pizza bianco eller riven över risotton. En ost som är syrlig och krämig med intensiv tryffelarom.

Näringsdeklaration

Ingredienser

Pastöriserad MJÖLK, salt, tryffelberedning* (vit sommartryffel (1%), tryffelarom (0,5%)), kulturer, ystenzym. *Ursprung: CH

Allergener

Innehåller: mjölk

Näringsvärde

Energi
pr. 100 g 1604 kJ / 387 kcal
Fett
pr. 100 g 32 gram
varav mättat fett
pr. 100 g 22 gram
Kolhydrat
pr. 100 g 0 gram
varav sockerarter
pr. 100 g 0 gram
Protein
pr. 100 g 25 gram
Salt
pr. 100 g 1,6 gram

Förvaringstemperatur

Förvaras vid högst: 8°C

Hållbarhet

28

Producerat

Schweiz

Artikelnummer

596482 6x160 g

Streckkod

2022004400004

Vikt/volym

160 g