Falbygdens® Rekommenderar Appenzeller extra opast 32% hårdost ca 3240g
Letar du efter en smakrik och karaktärsfull ost till ostbrickan? Falbygdens® Rekommenderar Appenzeller Extra! Appenzeller är en anrik ostsort från Schweiz. Som namnet antyder tillverkas osten i Appenzell-regionen. Den tillverkas av opastöriserad komjölk och får sin speciella karaktär av att den behandlas med en blandning av vitt vin och olika kryddor under lagringen. Appenzeller Extra lagras i minst sex månader och har en karaktärsfull och fruktig smak och stark doft. Den passar perfekt både på en lyxig ostbricka och i matlagningen.
Näringsdeklaration
Ingredienser
Opastöriserad MJÖLK, salt, löpe, syrningskultur.
Allergener
Innehåller: mjölk
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
1630 kJ / 392 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
32 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
19 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
1 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
0 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
25 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
1,6 gram
|
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
60
Producerat
Schweiz
Artikelnummer
596827 1x3240 g
Streckkod
2322192200005
Vikt/volym
3240 g
Relaterade produkter
Artiklar
Vad är kittost?
Vilken ost smälter bäst?
Hur mycket ost per person? Så mycket ost bör du servera
Allt du behöver veta om fårosten Manchego
Allt du behöver veta om getostfavoriten Chèvre
Marmelad till ost – våra bästa tips på tillbehör till ostbrickan
All världens ostsorter – se listan med olika osttyper