Arla Dofilus | Arla
Dofilus

Arla Dofilus® För din mage

En krämig och god yoghurt, fri från laktos, speciellt utvecklad för din mage och ett naturligt sätt för dig att äta hälsosamt.

Produkterna passar bra både till frukost och som mellanmål. Yoghurt är naturligt rik på kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Yoghurten ska konsumeras som en del av en balanserad kost och hälsosam livsstil.

Nyhet – nu har vi tillsatt Dofilus® i A-fil, Kefir och Onaka. Läs mer om Plus Dofilus®.

Tre bakteriekulturer

Dofilus® är en unik kombination av tre olika bakteriekulturer: Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis. Bakom Dofilus®-teknologin ligger Arlas mångåriga arbete och erfarenhet.

Plus Dofilus®

Nu har vi tillsatt Dofilus® i A-fil, Kefir och Onaka. Smaken är densamma, och den fina konsistensen likaså.

A-fil Plus Dofilus®

A-fil är en lite tjockare fil med svagt syrlig smak och en lätt gräddighet. Ät A-fil som den är eller med lite müsli, flingor eller färska bär. A-fil passar lika bra till frukost som mellanmål.

Onaka Plus Dofilus®

Onaka är uppfriskande syrlig och har en fin spritsighet. Onaka är japanska och betyder mage. I Japan ser man magen som människans centrum, där det avgörs om själen mår bra.

Kefir Plus Dofilus®

Kefir har en svagt syrlig smak med karakteristisk filarom och lätt gräddighet. Kulturen innehåller jäst, vilket ger en speciell, brödaktig smak. Konsistensen är lite tjockare. Kefir, som betyder välsmakande och välgörande, är sedan urminnes tider känd i länderna kring Kaukasus.