Arla® Cultura® Dofilus yoghurt naturell 1000 g

Arla® Cultura® Dofilus yoghurt naturell 1000 g

Arla Cultura® Dofilus är en krämig yoghurt som är fermenterad med en unik kombination av bakteriekulturerna Bifidobacterium lactis BB-12®, Lactobacillus acidophilus LA-5® och Lactobacillus casei F-19®. Den är en naturlig källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil. Passar perfekt till frukost eller mellanmål precis som den är eller med müsli, flingor, frukt eller bär.

Näringsdeklaration

Ingredienser

MJÖLK, lösliga fibrer från majs 1,5%, MJÖLKPROTEIN, laktasenzym, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus LA5®, Bifidobacterium lactis BB12®, Lactobacillus casei F19®, vitamin D. Mjölken är högpastöriserad

Allergener

Innehåller: mjölk

Märkningar

Näringsvärde

Energi
pr. 100 g 213 kJ / 51 kcal
Fett
pr. 100 g 1,5 gram
varav mättat fett
pr. 100 g 0,9 gram
Kolhydrat
pr. 100 g 3,2 gram
varav sockerarter
pr. 100 g 3,2 gram
Protein
pr. 100 g 4,7 gram
Salt
pr. 100 g 0,11 gram
Vitamin D
pr. 100 g 0,9 mcg
*RI-värde 18%
Dietaryfiber
pr. 100 g 1,3 g
*RI-värde 0%
Kalcium
pr. 100 g 144 mg
*RI-värde 18%
*RI-värde – procent av det dagliga referensintaget av näring

Förvaringstemperatur

Förvaras vid högst: 8°C

Hållbarhet

33

Återvinning

Förpackningen sorteras som pappersförpackning. Skruvkorken sorteras som plastförpackning.

Producerat

Danmark

Artikelnummer

433178 6x1000 g

Streckkod

4016241031211

Vikt/volym

1000 g