Arla® Cultura® Dofilus yoghurt naturell 1000 g
Arla Cultura® Dofilus är en krämig yoghurt som är fermenterad med en unik kombination av bakteriekulturerna Bifidobacterium lactis BB-12®, Lactobacillus acidophilus LA-5® och Lactobacillus casei F-19®. Den är en naturlig källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil. Passar perfekt till frukost eller mellanmål precis som den är eller med müsli, flingor, frukt eller bär.
Näringsdeklaration
Ingredienser
MJÖLK, lösliga fibrer från majs 1,5%, MJÖLKPROTEIN, laktasenzym, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus LA5®, Bifidobacterium lactis BB12®, Lactobacillus casei F19®, vitamin D. Mjölken är högpastöriserad
Allergener
Innehåller: mjölk
Märkningar
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
213 kJ / 51 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
1,5 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
0,9 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
3,2 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
3,2 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
4,7 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,11 gram
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
0,9 mcg
*RI-värde
18%
|
|
Dietaryfiber
pr. 100 g
1,3 g
*RI-värde
0%
|
|
Kalcium
pr. 100 g
144 mg
*RI-värde
18%
|
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
33
Återvinning
Producerat
Danmark
Artikelnummer
433178 6x1000 g
Streckkod
4016241031211
Vikt/volym
1000 g