Somriga nyheter från KESO® Cottage Cheese

Lästid
1 min
Somriga nyheter från KESO® Cottage Cheese
Publicerad
13 maj 2022
Kontakter:
Presskontakt

Nu lanseras två efterlängtade tillskott från KESO® Cottage Cheese – KESO® Blåbär och KESO® Laktosfri vanilj. Njut av de goda nyheterna till frukost, lunch eller mittemellan, som de är eller tillsammans med ett gott tillbehör.

Nya KESO® Blåbär har en frisk och oemotståndlig smak från nordiska blåbär. Smak och färg är naturliga och kommer från bär och juice. KESO® Laktosfri vanilj har samma goda smak som den klassiska KESO® Vanilj med en återhållsam sötma och tydlig vaniljsmak med extrakt från Bourbonvanilj.

"Våra smaksatta KESO® är hälsosamma och naturliga med låg sockerhalt – utan att kompromissa med den goda smaken. De är dessutom naturligt proteinrika med ett proteininnehåll på 12 procent samtidigt som de har en låg fetthalt på 2,9 procent", säger Magdalena Falk, Category & Brand Manager, Arla Sverige.

KESO® Blåbär och KESO® Laktosfri vanilj finns i butik nu.

KESO® är ett av Arla Foods registrerat varumärke för cottage cheese och tillverkas på Arlas mejeri i Falkenberg.

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76