Enklare variation i vardagen med nya Arla Köket® Krispig stekost

Lästid
1 min
Enklare variation i vardagen med nya Arla Köket® Krispig stekost
Publicerad
16 december 2021
Kontakter:
Presskontakt

Ost som huvudingrediens i matlagning blir alltmer vanligt och är en utmärkt smakhöjare och källa till protein. Nu lanseras Arla Köket® Krispig stekost i bitar och skivor. Osten har en mild karamelliserad smak med en fin balans mellan sötma och sälta. Efter tillagning i stekpanna får den ett krispigt yttre med en mjuk och mild insida. Produkten finns nu att köpa i butik.

Arla Köket® Krispig stekost tillagas enkelt genom att hetta upp mattfett i en stekpanna och steka osten krispig en till två minuter per sida, då får den en härligt spröd och saftig yta med en mjuk insida. Stekosten passar utmärkt i rätter såsom burgare, lasagne, grytor, sallader, stroganoff, wraps och tacos.

"Det kan vara svårt att få till variation i vardagen men med vår nya krispiga stekost kan du enkelt laga till ett grönare alternativ av dina favoriträtter. Skivorna passar perfekt i till exempel hamburgare och lasagne, medan bitarna med fördel kan användas i bland annat sallader och tacos", säger Helena Lindhé Permander, Brand Manager, Arla Sverige.

På arla.se hittar du inspirerande och smakrika recept med Arla Köket® Krispig stekost.

**Tillgänglighet:
** Arla Köket® Krispig stekost finns nu att köpa i butik.

För ytterligare information, kontakta:
Helena Lindhé Permander, Brand Manager, Arla Sverige
Email: arhelin@arlafoods.com

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76