Arla rekryterar ny direktör för Foodservice

Lästid
1 min
Anna Månsson, chef för Foodservice för Arla i Sverige
Publicerad
14 augusti 2019
Kontakter:
Presskontakt

”Affärsområdet Arla Foodservice har en omsättning på 2.3 miljarder kronor och servar professionella kockar, restauranger, caféer och storkök. Vi är både glada och förväntansfulla över rekryteringen av Anna Månsson till tjänsten som chef för Foodservice för Arla i Sverige.” säger Patrik Hansson, chef för Arla Sverige.

Anna Månsson kommer senast från rollen som försäljningsdirektör på Fazer Bageri. Hon har en gedigen erfarenhet från försäljning av livsmedel och konsumtionsvaror och är en stark ledare. Hon startade sin karriär på SSAB och har arbetat elva år på Coca-Cola i olika roller både i Sverige och Storbritannien.

”Vi ser fram emot att Anna börjar både i den svenska och europeiska ledningsgruppen för Arlas Foodservice där vi kommer att få nytta av hennes breda expertis och passion för ledarskap. Anna kommer att rapportera till Patrik Hansson, chef för Arla Sverige, och även ha en streckad linje till David Field, global chef för Foodservice.”

Anna Månsson har en Master of Science från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm i Material Science och Metallurgi och bor med sin familj i Stockholm.

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76