Snart är tiden ute – skicka in ditt bästa recept på kladdkaka!

Lästid
1 min
Publicerad
24 september 2010

Gillar du också att baka **kladdkaka**? 26/9 är sista dagen att vara med i **Arlas kladdkakerace**. Ta fram ditt bästa recept på kladdkaka och var med du också!

Tävlingen kladdkakeracet körs för femte året i rad på Nordiska Museet i Stockholm den 16 oktober.
Där kan du som är mellan 10-14 år kan delta. I prispotten finns bland annat en konditorrock, en häftig prispokal, ett set med bakgrejer och framförallt äran!

För att kvalificera dig skickar du både ditt favoritrecept och bild på ditt bakverk till arla.se/kladdkakeracet. Senast den 26 september vill vi ha ditt recept. Så skynda dig att baka din favoritkladdkaka. Du får delta med hur många recept du vill!

6 finalister väljs ut av en jury – dessa bidrag går vidare till den stora finalen på Nordiska museet den 16 oktober.

När du har bakat klart din kladdkaka kan du också vara med i bonustävlingen där du dekorerar en kladdkaka på nätet och kan vinna fina bakprylar – vinst varje dag!

För ytterligare information:
Inger Söderlund, PR-chef Arla Foods,
tel 070-689 58 84, 08-789 58 84
inger.soderlund@arlafoods.com

Om Arla Foods

Arla Foods är världens åttonde största mejeriföretag och världens största leverantör av ekologiska mejeriprodukter. Den samlade mjölkinvägningen är på cirka 8,6 miljarder kilo och omsättningen cirka 70 miljarder svenska kronor. Det är en kooperativ förening som ägs av cirka 7 600 svenska och danska mjölkbönder. Arla Foods har produktion i 13 länder och försäljningskontor i ytterligare 20 länder. Med rötterna i åkermarken, på både den svenska och danska sidan om Öresundsbron, exporterar vi mejerivaror till hela världen. Verksamheten omfattar hela kedjan från mjölkproduktion till färdiga produkter.