Rabarberpaj med smuldeg
45 min

Rabarberpaj med smuldeg

Lättlagad rabarberpaj med smuldeg och smak av kanel. Servera gärna med vispad grädde eller glass, garanterat succé!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (1503 st)

Mitt betyg:

Rabarberpaj med smuldeg

Lättlagad rabarberpaj med smuldeg och smak av kanel. Servera gärna med vispad grädde eller glass, garanterat succé!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 6 port

  • 500 g rabarber
  • ½ msk potatismjöl
  • 1 tsk malen kanel
  • 4 msk strösocker

Deg:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär rabarbern i skivor. Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form. Blanda havregryn, vetemjöl och socker i en bunke. Lägg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg. Fördela degen över rabarbern. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med vaniljsås.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 23 g
Skriv ut