Knäckig rabarberpaj
45 min

Knäckig rabarberpaj

Syrlig rabarber under ett knäckigt havrekrisp smakar himmelskt gott. Den här pajen är riktigt snabblagad, servera den gärna med vaniljsås.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (270 st)

Mitt betyg:

Knäckig rabarberpaj

Syrlig rabarber under ett knäckigt havrekrisp smakar himmelskt gott. Den här pajen är riktigt snabblagad, servera den gärna med vaniljsås.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg rabarbern i en pajform. Blanda smör, mjöl, havregryn och socker till en grynig deg. Ringla sirapen över rabarbern och smula över degen. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min. Vispa vaniljvispen och servera till pajen.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per bit inkl vaniljvisp

  • Energi: 245 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 32 g
  • Fett: 11 g
Skriv ut