Kladdig rabarberpaj

Kladdig rabarberpaj

Härlig rabarberpaj med kaneldoftande fyllning. Pajen blir som godast om den känns lite kladdig när man tar ut den ur ugnen.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (90 st)

Mitt betyg:

Kladdig rabarberpaj

Härlig rabarberpaj med kaneldoftande fyllning. Pajen blir som godast om den känns lite kladdig när man tar ut den ur ugnen.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Deg:

Fyllning:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Blanda mjöl, bakpulver och socker. Smält smöret och rör ihop till en smulig deg. Tryck ut den i en pajform, 24 cm i diameter. Skär rabarbern i bitar. Blanda den med socker, kanel och mjöl. Lägg fyllningen i formen och häll på grädden. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min.

Tips:

Ta tunt skivade äpplen istället för rabarber.

Källa:

Rekommenderade produkter