Kebabrulle

Kebabrulle

30 min Huvudrätt
Riktigt läcker kebabrulle serverad i liba-bröd. Fyll den med de grönsaker du gillar och strö sumak (ett turkiskt torkat kryddpulver du hittar i välsorterade butiker) för att ge kebaben en fräsch och syrlig smak.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kebabrulle/

Gör så här

  • Stek skaven i smör-&olja en stekpanna. Skala löken. Hacka lök, tomat och saltgurka.
  • Bred färskost på bröden. Lägg på skav och grönsaker. Strö ev över sumak och rulla ihop bröden.
Klart!
Energi:

515 kcal

Protein: 33 g
Kolhydrater: 48 g
Fett: 20 g

Ingredienser

Kebabskav eller viltskav
400 g
1 msk
150 g
Tunnbröd liba
4
Tomater
2
Rödlök
½
Saltgurkor
4
Salladsblad
4
Sumak
ev 1 msk