Kebab med vitlök

Kebab med vitlök

Ett roligare sätt att grilla färs är att göra kebabspett. Så gott att ingen kommer sakna hamburgaren.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (54 st)

Mitt betyg:

Kebab med vitlök

Ett roligare sätt att grilla färs är att göra kebabspett. Så gott att ingen kommer sakna hamburgaren.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 400 g nötfärs
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sambal oelek
  • 1 tsk mald malen spiskummin
  • 1 dl Arla® mjölk

Sås:

  • 65 g blandad grönsallad

Gör så här:

Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min. Blanda nötfärs, vitlök, salt, sambal oelek, spiskummin och mjölk till en jämn smet. Forma färsen runt 8 grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om ca 8 min.

Tillaga couscous enligt anvisning på förpackningen. Rör ner smör-&rapsolja. Servera kebaben med sås, couscous och sallad.

Källa:

Rekommenderade produkter