Rabarberpaj med smuldeg
45 min
Dessert
Efterrätt
•

Lättlagad rabarberpaj med smuldeg och smak av kanel. Servera gärna med vispad grädde eller glass, garanterat succé!
Ingredienser
Rabarber
|
500 g |
---|---|
Potatismjöl
|
½ msk |
Malen kanel
|
1 tsk |
Strösocker
|
4 msk |
Deg:
Havregryn
|
1½ dl |
---|---|
Vetemjöl
|
1½ dl |
Strösocker
|
½ dl |
125 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
455 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,5 g |
Protein: | 4,6 % | 5,2 g |
Fett: | 51,6 % | 26,5 g |
Kolhydrater: | 43,8 % | 49 g |

