Rabarberpaj med smuldeg
45 min
Dessert
•
Lättlagad rabarberpaj med smuldeg och smak av kanel. Servera gärna med vispad grädde eller glass, garanterat succé!
Ingredienser
|
Rabarber
|
500 g |
|---|---|
|
Potatismjöl
|
½ msk |
|
Malen kanel
|
1 tsk |
|
Strösocker
|
4 msk |
Deg:
|
Havregryn
|
1½ dl |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
1½ dl |
|
Strösocker
|
½ dl |
| 125 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
455 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,5 g |
| Protein: | 4,6 % | 5,2 g |
| Fett: | 51,6 % | 26,5 g |
| Kolhydrater: | 43,8 % | 49 g |