Kladdig rabarberpaj
50 min
Efterrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Detta är en lättlagad och himmelskt god rabarberpaj med frasigt pajskal och krämig fyllning. Pajen blir som godast om den känns lite kladdig när man tar ut den ur ugnen. Vispgrädde och rabarber är en suverän smakkombination!
Ingredienser
Deg:
Vetemjöl
|
2½ dl |
---|---|
Bakpulver
|
½ tsk |
Strösocker
|
2 msk |
100 g |
Fyllning:
Rabarber
|
300 g |
---|---|
Strösocker
|
¾ dl |
Vetemjöl
|
1 msk |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Ta tunt skivade äpplen istället för rabarber.
Näringsvärden, per bit
Energi:
303 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 3,3 % | 2,5 g |
Fett: | 60,4 % | 20,7 g |
Kolhydrater: | 36,3 % | 27,1 g |

