Kladdig rabarberpaj
50 min
Efterrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Detta är en lättlagad och himmelskt god rabarberpaj med frasigt pajskal och krämig fyllning. Pajen blir som godast om den känns lite kladdig när man tar ut den ur ugnen. Vispgrädde och rabarber är en suverän smakkombination!
Ingredienser
Deg:
Vetemjöl
|
2½ dl |
---|---|
Bakpulver
|
½ tsk |
Strösocker
|
2 msk |
Svenskt Smör från Arla®
|
100 g |
Fyllning:
Rabarber
|
300 g |
---|---|
Strösocker
|
¾ dl |
Vetemjöl
|
1 msk |
Arla Ko® Vispgrädde
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Ta tunt skivade äpplen istället för rabarber.
Näringsvärden, per port
Energi:
313 kcal
Näringsvärden per port | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Fett: | 21 g |
Kolhydrater: | 28 g |

