Fibrer
Fibrer, eller kostfiber som det också kallas, är namnet på de kolhydrater som vi själva inte kan bryta ner och som hjälper våra tarmar att må bra.
https://www.arla.se/halsa/halsosam-mat/naringsamnen/kolhydrater/fibrer/
Fibrer, eller kostfiber som det också kallas, är namnet på de kolhydrater som vi själva inte kan bryta ner och som hjälper våra tarmar att må bra.
https://www.arla.se/halsa/halsosam-mat/naringsamnen/kolhydrater/fibrer/
Laktosfri grädde fungerar precis likadant som vanlig grädde, skillnaden är att laktosfri vispgrädde är något mindre fet, medan laktosfri matlagningsgrädde har samma [ÅA1] fetthalt.
https://www.arla.se/halsa/allergi-intolerans/laktos/laktosfri/gradde/
Söker du en speciell mjölkbaksida eller vill du bara upptäcka något nytt? Här hittar du alla baksidor från våra mjölk-, yoghurt- och filmjölkspaket från 2018 som PDF. Januari | Februari | Mars |
Söker du en speciell mjölkbaksida eller vill du bara upptäcka något nytt? Här hittar du alla baksidor från våra mjölk-, yoghurt- och filmjölkspaket från 2019 som PDF. Januari | Februari | Mars |
Arla Köket Lätt Smör är ett smör med lägre fetthalt än vanligt smör. Nu kan du laga mat och baka som med vanligt smör men med färre kalorier och samma goda smak. Arla Köket Smör 60% är ett smör med
Söker du en speciell mjölkbaksida eller vill du bara upptäcka något nytt? Här hittar du alla baksidor från våra mjölk-, yoghurt- och filmjölkspaket från 2020 som PDF. Januari Mjölkbaksidor från 2021
Sommarkryss Soliga korsord När solen står som högst är det bäst att hålla sig i skuggan. Sätt dig med något svalkande att dricka och koppla av med ett sommarkryss! Somriga korsord
2016 fyllde Kvibille Mejeri 100 år. Så länge har Kvibilleost ystats och lagrats i mejeriet. All mjölk som ystas till cheddar- och ädelosten kommer idag från Halland. Det var Mejeristen Håkan Jönsson
Du som är extra känslig för laktos har säkerligen kommit i kontakt med någon av produkterna från Linköpings mejeri. Här tillverkas bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt liksom en rad andra
På Gotland har mejerier funnits sedan mitten av 1800-talet. Varje år får Visby mejeri cirka 140 miljoner liter mjölk från cirka 130 Gotländska Arlabönder som sedan förädlas till olika mjölksorter för
Runt Storsjön och i Jämtland finns cirka 70 mjölkgårdar som levererar sin mjölk till Östersunds mejeri, Arlas nordligaste. Mejeriet är en av ortens större arbetsgivare och har funnits på samma plats