Arla Kökets app | Arla
Ladda ner

Arla Kökets app

Våra recept finns inte bara på webben. Du kan också ha dem på fickan för att söka middagstips direkt i mobilen, eller sitta hemma i soffan med din iPad för att inspireras till festen.

Sveriges populäraste recept-app Arla Köket finns för iPhone, Android och iPad och nu har den blivit ännu smartare! Saknar du idéer på vad du ska laga till middag? Scanna din Arla-produkt och få matchande recept på direkten. Vill du ha recept som är anpassade efter dina önskemål? Inga problem – ställ in det i "Preferenser". Dessutom finns många andra smarta lösningar som har gjort appen till en succé. Precis som tidigare är alla recept provlagade, så att du kan vara säker på att lyckas i köket.

Ladda ner för Iphone Ladda ner för Android

Hela Sveriges receptapp

Arla Köket är appen som gör vardagen enklare och maten godare. Här finns massor av bra och roliga recept och det är lätt att hitta det du gillar. Vi provlagar recepten flera gånger om i vårt eget kök så du kan alltid vara säker på att det blir bra!

Hitta recept

Sök på ingrediens, typ av maträtt eller scanna din Arlaprodukt och få förslag på matchande recept. Eller se i topplistorna vad andra gillar!

Mat i din smak

Berätta vad du tycker om så föreslår vi de recept som passar dig. Och du kan få nya inspirerande middagsrecept varje dag.

Veckomenyer gör vardagen enklare

Våra sex olika veckomenyer hjälper dig med vardagsmaten. Oavsett om du vill äta GI-inspirerat eller vegetariskt.

Inköpslista

Skapa enkelt en inköpslista från recept i appen och lägg till dina egna produkter. Ett praktiskt sätt att göra egna veckomatkassar. Du kan maila över den färdiga listan till din shoppingkompis.

Aktuella teman

Allt från bästa vardagsmaten och nyårsmenyer till grytor och barnkalas. Vi har recepten för alla goda stunder! Vrid på telefonen och se alla bilder i fullskärm.

Dela med dig

Du kan spara och dela dina favoriter. Skriv ut, facebooka eller maila recept direkt från appen.

Varför finns inte längre appen till Windows Phone?

Windows Phone har tyvärr inte utvecklats som vi hade hoppats på och därför kommer vi inte längre uppdatera appen. Eftersom den inte fungerar med senare versioner av Windows Phone har vi valt att ta bort appen helt från Microsoft Store. För dig som redan har en fungerande version på din enhet så förändras inget. Ni som saknar appen och alla goda recept kan hitta dem här på sajten.

Om Arla Köket

Arla Köket har ett brett sortiment av matlagningsprodukter som crème fraiche, grädde, Kesella® kvarg, matyoghurt, färskost och riven ost. Många av dem är ekologiska och finns som laktosfria alternativ.