Ladda ner

Arla Kökets app Alla våra 5000 recept i din ficka

Våra recept finns inte bara på webben. Du kan också ha dem på fickan för att söka middagstips direkt i mobilen, eller sitta hemma i soffan med din iPad för att inspireras till festen.

Sveriges populäraste receptapp låter dig:

  • Söka på ingrediens, maträtt eller kategori
  • Filtrera på tex vegetariskt, kött, fisk eller GI
  • Få förslag baserat på dina preferenser
  • Spara dina favoriter
  • Få notiser på nya middagsidéer varje dag
  • Lägga recept i inköpslista & maila andra
  • Använda vår timer
  • Se näringsvärden per portion
  • Få inspiration från våra matsedlar

Hur laddar jag ner till iPhone och iPad?
Du kan ladda ner vår nya receptapp genom att klicka på länken nedan eller genom att söka efter ”Arla Köket” i app store på din iPhone/iPad.

Hur hämtar jag till Android?
Du kan ladda vår den nya receptapp i Google Play genom att klicka på länken nedan eller genom att söka efter ”Arla Köket” i Google Play på din telefon.

Google Play

 

Hela Sveriges receptapp

Arla Köket är appen som gör vardagen enklare och maten godare. Här finns massor av bra och roliga recept och det är lätt att hitta det du gillar. Vi provlagar recepten flera gånger om i vårt eget kök så du kan alltid vara säker på att det blir bra!

Hitta recept

Sök på ingrediens, typ av maträtt eller scanna din Arlaprodukt och få förslag på matchande recept. Eller se i topplistorna vad andra gillar!

Mat i din smak

Berätta vad du tycker om så föreslår vi de recept som passar dig. Och du kan få nya inspirerande middagsrecept varje dag.

Veckomenyer gör vardagen enklare

Våra sex olika veckomenyer hjälper dig med vardagsmaten. Oavsett om du vill äta GI-inspirerat eller vegetariskt.

Inköpslista

Skapa enkelt en inköpslista från recept i appen och lägg till dina egna produkter. Ett praktiskt sätt att göra egna veckomatkassar. Du kan maila över den färdiga listan till din shoppingkompis.

Aktuella teman

Allt från bästa vardagsmaten och nyårsmenyer till grytor och barnkalas. Vi har recepten för alla goda stunder! Vrid på telefonen och se alla bilder i fullskärm.

Dela med dig

Du kan spara och dela dina favoriter. Skriv ut, facebooka eller maila recept direkt från appen.

Om Arla Köket

Arla Köket har ett brett sortiment av matlagningsprodukter som crème fraiche, grädde, Kesella® kvarg, matyoghurt, färskost och riven ost. Många av dem är ekologiska och finns som laktosfria alternativ.