Arla® Cultura® Profibi fil naturell 2,5% 1000 g
Arla Cultura® Profibi är en laktosfri fil med fibrer som fermenteras med en unik kombination av 8 olika levande bakteriekulturer. Den är en källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion och innehåller inga artificiella sötningsmedel. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil.
Den milda smaken och krämiga konsistensen gör att produkten passar perfekt för olika tillfällen under dagen, precis som den är eller toppad med bär och nötter.
Näringsdeklaration
Ingredienser
MJÖLK, MJÖLKPROTEIN, lösliga fibrer från majs 2%, laktasenzym, mjölksyrakultur (L. lactis, L. cremoris, L. lactis diacetylactis, Lc. mesenteroides. S. thermophilus, L. acidophilus LA-5®, Bifidobacterium lactis BB-12®, L. paracasei F19(®), vitamin D.
Allergener
Innehåller: mjölk
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
277 kJ / 66 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
2,5 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
1,6 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
5,5 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,11 gram
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
0,9 mcg
*RI-värde
18%
|
|
Kalcium
pr. 100 g
165 mg
*RI-värde
20%
|
|
Dietaryfiber
pr. 100 g
1,7 g
*RI-värde
0%
|
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
32
Återvinning
Producerat
Danmark
Artikelnummer
599070 6x1000 g
Streckkod
5711953195907
Vikt/volym
1000 g