Arla® Cultura® Profibi fil naturell 2,5% 1000 g

Arla® Cultura® Profibi fil naturell 2,5% 1000 g

Arla Cultura® Profibi är en laktosfri fil med fibrer som fermenteras med en unik kombination av 8 olika levande bakteriekulturer. Den är en källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion och innehåller inga artificiella sötningsmedel. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil. 

Den milda smaken och krämiga konsistensen gör att produkten passar perfekt för olika tillfällen under dagen, precis som den är eller toppad med bär och nötter.

Näringsdeklaration

Ingredienser

MJÖLK, MJÖLKPROTEIN, lösliga fibrer från majs 2%, laktasenzym, mjölksyrakultur (L. lactis, L. cremoris, L. lactis diacetylactis, Lc. mesenteroides. S. thermophilus, L. acidophilus LA-5®, Bifidobacterium lactis BB-12®, L. paracasei F19(®), vitamin D.

Allergener

Innehåller: mjölk

Näringsvärde

Energi
pr. 100 g 277 kJ / 66 kcal
Fett
pr. 100 g 2,5 gram
varav mättat fett
pr. 100 g 1,6 gram
Kolhydrat
pr. 100 g 3,8 gram
varav sockerarter
pr. 100 g 3,8 gram
Protein
pr. 100 g 5,5 gram
Salt
pr. 100 g 0,11 gram
Vitamin D
pr. 100 g 0,9 mcg
*RI-värde 18%
Kalcium
pr. 100 g 165 mg
*RI-värde 20%
Dietaryfiber
pr. 100 g 1,7 g
*RI-värde 0%
*RI-värde – procent av det dagliga referensintaget av näring

Förvaringstemperatur

Förvaras vid högst: 8°C

Hållbarhet

32

Återvinning

Sorteras som pappersförpackning.

Producerat

Danmark

Artikelnummer

599070 6x1000 g

Streckkod

5711953195907

Vikt/volym

1000 g