Arla® Cultura® Profibi fil jordgubb 2,2% 1000 g
Arla Cultura® Profibi är en laktosfri fil med fibrer som fermenteras med en unik kombination av 8 olika levande bakteriekulturer. Den är en naturlig källa till kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion och innehåller inga artificiella sötningsmedel. Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat samt ha en hälsosam livsstil.
Den milda smaken och krämiga konsistensen gör att produkten passar perfekt för olika tillfällen under dagen, precis som den är eller toppad med bär och nötter.
Näringsdeklaration
Ingredienser
MJÖLK, jordgubb 7,5%, socker 3,4%, MJÖLKPROTEIN, lösliga fibrer från majs 1,7%, majsstärkelse, citronjuice-koncentrat, naturlig arom, laktasenzym, mjölksyrakultur (L. lactis, L. cremoris, L. lactis diacetylactis, Lc. mesenteroides, S. thermophilus, L. acidophilus LA-5®, Bifidobacterium lactis BB-12®, L. paracasei F19®), vitamin D.
Allergener
Innehåller: mjölk
Näringsvärde
|
Energi
pr. 100 g
315 kJ / 75 kcal
|
|
Fett
pr. 100 g
2,2 gram
|
|
varav mättat fett
pr. 100 g
1,4 gram
|
|
Kolhydrat
pr. 100 g
7,7 gram
|
|
varav sockerarter
pr. 100 g
7,2 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
4,8 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,1 gram
|
|
Dietaryfiber
pr. 100 g
1,6 g
*RI-värde
0%
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
0,77 mcg
*RI-värde
15%
|
|
Kalcium
pr. 100 g
141 mg
*RI-värde
18%
|
Förvaringstemperatur
Förvaras vid högst: 8°C
Hållbarhet
32
Återvinning
Producerat
Danmark
Artikelnummer
599073 6x1000 g
Streckkod
5711953195914
Vikt/volym
1000 g