Yoggi släpper årets smak: Cherrylicious

Lästid
1 min
Foto: Arla.
Publicerad
20 maj 2024
Kontakter:
Presskontakt

En rosa nyhet gör nu entré på yoghurthyllan när Yoggi presenterar årets smak: Cherrylicious. Nyheten blir den första fruktyoghurten på marknaden som smaksatts med körsbär. Yoggi Cherrylicious passar perfekt till frukost, mellanmål eller en enkel efterrätt. Produkten finns i butik från och med vecka 20.

Sedan 2010 har Yoggi lanserat tillfälliga smaker. Vi har bland annat bekantat oss med smaker som Lingon & Vanilj, Ananas & Kokos och Vattenmelon & Pitahaya. I år är det dags Cherrylicious – den allra första fruktyoghurten som smaksatts med just körsbär.

– Ända sedan vi började med tillfälliga smaker har det varit en succé och smakerna blir ofta mycket omtyckta, ibland så pass att de får en permanent plats i butikshyllorna. Det känns extra kul att lansera den första fruktyoghurten smaksatt med körsbär som vi tror kommer att uppskattas av många. Det är en härligt krämig fruktyoghurt som kan avnjutas hela dagen – som en smarrig start på dagen till frukost, ett välsmakande och praktiskt mellanmål eller varför inte som en enkel dessert som fortfarande känns lyxig, säger Emma Barkström, ansvarig för Yoggi på Arla.

Utöver den goda smaken har Cherrylicious fått en look som sticker ut, då yoghurtens härliga rosa färg också avspeglas på förpackningen.

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76