Starbucks Daily Brew – svalkande nyheter med 30 procent mindre socker*

Lästid
1 min
Två sommarnyheter i Starbucks Ready to Drink-sortiment: Daily Brew coffee with milk och Daily Brew coffee with milk + vanilla flavour. Foto: Arla
Publicerad
03 maj 2023
Kontakter:
Presskontakt

Lagom till sommaren utökar Starbucks sitt sortiment av kylda drycker med nyheten Starbucks Daily Brew, i två olika smaker. Produkterna har utvecklats speciellt av Starbucks kaffemästare för att göra det enkelt att njuta av en kyld kaffedryck där det passar bäst – på stranden, hemma eller på resande fot.

Starbucks Daily Brew innehåller 30 procent mindre socker än jämförbara mjölkprodukter med kaffe och passar de konsumenter som vill njuta av en färdigblandad kaffedryck varje dag. Nyheten lanseras i två olika varianter – Daily Brew coffee with milk och Daily Brew coffee with milk + vanilla flavour .

– Det är oerhört kul att lansera Starbucks Daily Brew nu till sommaren när många efterfrågar en dryck som både svalkar och piggar upp. Nyheten passar perfekt för de som föredrar ett mer hälsosamt alternativ men inte vill kompromissa med smaken, säger Daniel Snöhäger, ansvarig för Starbucks på Arla i Sverige.

Pris och tillgänglighet:
Starbucks® Daily Brew finns i butik från vecka 19, 2023.
Rek. cirkapris Starbucks® Daily Brew 250 ml, 15 kr

*Än jämförbara mjölkprodukter med kaffe.

Starbucksprodukterna tillverkas på Arlas mejeri i Esbjerg i Danmark. Mjölken kommer från Arlagårdar. Kaffet är etiskt producerat av 100 procent arabicabönor från Starbucks Coffee Company.

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76