KESO® Frukt & bär – nytt smakrikt mellanmål från KESO® Cottage Cheese

Lästid
1 min
KESO® Frukt & bär – nytt smakrikt mellanmål från KESO® Cottage Cheese
Publicerad
31 januari 2022
Kontakter:
Presskontakt

Nu lanseras KESO® Frukt & bär – ett helt nytt mellanmål med krämig cottage cheese på toppen och frukt eller bär i botten. Produkten har låg sockerhalt och är naturligt proteinrik vilket gör den till ett nyttigt mellanmål som inte kompromissar med god smak.

Nya KESO® Frukt & bär är ett naturligt proteinrikt mellanmål med låg sötma. I botten finns ett lager frukt eller bär som toppas med laktosfri cottage cheese – allt i samma bägare. Smak och färg är naturlig och sötman kommer från enbart frukt eller bär och juice. Eftersom produkten består av två lager kan du själv bestämma hur du ska äta den och hur mycket smak du vill ha. Rör om helt, blanda lite i taget eller ät som den är. KESO® Frukt & bär passar perfekt för att fylla på med energi vid mellanmålet, träningen eller på utflykten.

"Många konsumenter saknar ett bra utbud av hälsosammare mellanmål som inte innehåller för mycket tillsatser, men som samtidigt inte kompromissar med god smak. Därför är vi väldigt glada över att nu lansera KESO® Frukt & bär som är ett nyttigt mellanmål fyllt med både naturlig smak och protein", säger Magdalena Falk, Brand Manager, Arla Foods.

Nya KESO® Frukt & bär kommer i två varianter – jordgubb samt äpple & kanel. Produkten innehåller 17g protein per förpackning och 1,3% fett.

KESO® Frukt & bär jordgubb samt äpple & kanel finns i butik från vecka 7, 2022.

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76