Arla lanserar Klöver® Choklad mjölkdryck

Lästid
1 min
Klöver® Choklad mjölkdryck
Publicerad
05 oktober 2021
Kontakter:
Presskontakt

Nu landar en ny familjefavorit i butikshyllan – Klöver® Choklad mjölkdryck. En färdigblandad chokladmjölkdryck innehållande Rainforest Alliance-certifierad kakao och svensk mjölk. En nyhet för alla som älskar kombinationen av choklad och mjölk.

Oavsett om man vill släcka törsten efter träning, ta med något gott i ryggsäcken på utflykten eller bara vill njuta av ett kallt glas chokladmjölkdryck till mellanmålet så passar Klöver® Choklad mjölkdryck till de flesta vardagliga tillfällen. Den är enkel att ta med sig, snabb att servera och god att dricka. Dessutom slipper man allt spill med chokladpulver som kan bli när man måste blanda själv.

Klöver® Choklad mjölkdryck kommer som 1,5 liters förpackning och innehåller kalcium, protein och D-vitamin. Fetthalten ligger på 1,3% och den har upp till 28 dagars hållbarhet.

"Eftersom Klöver® Choklad mjölkdryck är färdigblandad är den lätt att ta med sig – på utflykt i skogen, lekparken eller i pulkabacken. Den passar också lika bra till frukost, mellanmål eller när som helst då man vill njuta av en jättegod chokladmjölkdryck. Den stora förpackningen är prisvärd och perfekt för barnfamiljer då den räcker till många glas", säger Hanna Wennerdal, Brand Manager, Arla.

Pris och tillgänglighet
Klöver® Choklad mjölkdryck 1,5L finns i butik från vecka 39.
Rek pris: 21,90 kronor.

För mer information och pressbilder, vänligen kontakta:
Iracema Thott, Projektledare Prat PR
Tel: 070-790 02 93
E-mail: iracema.thott@prat.se

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76