Ny kommunikationsdirektör i Arla Sverige

Lästid
1 min
Publicerad
25 april 2019

Caroline Starck har utnämnts till ny direktör för Corporate Communications i Arla Sverige och medlem i den svenska företagsledningen. Caroline kommer från försäkringsbolaget If där hon nu är informationschef för Sverige.

Caroline är en erfaren kommunikationsledare med stark kommersiell bakgrund. Hon har varit hos If sedan 2005, där hon har haft ett antal roller. Förutom att leda kommunikationsfunktionen är Caroline medlem i bolagets svenska företagsledning och den nordiska ledningsgruppen för kommunikation.

Efter Lunds universitet har Caroline arbetat i både Storbritannien och Sverige under sin 20-åriga karriär. Hon började i förlagsbranschen, blev sedan presschef på Ericsson Telecom 2000 och på If 2005.

Nick Hindle, ansvarig för Arlas koncernkommunikation globalt, säger:

"Vi är mycket glada över att Caroline, som är en stark bred kommunikationsledare, kommer till Arla för att leda vårt kommunikationsteam i Sverige. Vi har levererat första klassens kommunikation i Sverige kring hälsa och hållbarhet, tillsammans med våra ägare Arlabönderna och kollegor i hela företaget. Jag är övertygad om att Caroline kommer att bygga vidare på detta, och förmedla den progressiva agendan som vi har tillsammans med våra ägare, när vi fortsätter att engagera oss i dessa viktiga frågor. "

Patrik Hansson, chef för Arla Sverige, säger:

"Vi är inne i en spännande utveckling av både vår egen verksamhet och den bredare mejeribranschen här i Sverige, med utmaningen att hitta mer hållbara sätt att erbjuda våra högkvalitativa mejeriprodukter i samarbete med våra ägare, kunder och många övriga aktörer i hela samhället. Detta är hög prioritet för min ledningsgrupp och alla Arlakolleger här i Sverige. Caroline och hennes team kommer att spela en viktig roll på denna resa. "

Caroline Starck börjar på Arla i augusti. Hon kommer att rapportera till Nick Hindle.