Falbygdens ostbutik på nätet kommer tillbaka!

Lästid
1 min
Falbygdens ostar
Publicerad
11 april 2019

Efter succén med ostbutiken i julas där du kunde beställa hem ostar direkt till dörren, bestämde sig Falbygdens Ost för att öppna igen. Lagom till påsk slår de återigen upp de digitala portarna till sin e-handel och ger dig chansen att beställa ostbrickor, ostprovningar och till och med en tjusig osttårta.

– Vi lanserade en ostbutik på nätet nu i julas för att erbjuda våra konsumenter chansen att köpa hem särskilt utvalda julostar och ostprovningar i julklapp. Vi blev förvånade av det enorma intresset, och bestämde oss därför för att göra en nysatsning på webbshoppen, säger Gry Andersson Nordström, varumärkeschef Falbygdens Ost.

Fromager extraordinaire

I Falbygdens ostbutik på nätet har osthuset tillsammans med en fromager tagit fram flera ostprovningar – färdiga erbjudanden som ger dig chansen att uppleva olika goda ostar och få tips om vad som är gott att äta och dricka till.

– Du får också broschyrer med information om ostarna och en guide till hur du genomför en ostprovning. Perfekt som present, till festen eller bara för dig som vill äta en herrans massa goda ostar, fortsätter Gry Andersson Nordström.

Ostar i säsong

I butiken hittar du också ostbrickor i säsong, med särskilt utvalda ostar som är extra bra just nu. Först ut är såklart vårbrickan, särskilt framtagen till påskbordet. Även en osttårta kommer att säljas i butiken. Alldeles utmärkt till kalaset, sommarens fester, studenten eller bröllopet.

Gå in på www.falbygdensost.se/ostbutik för att läsa mer och se vad du kan beställa.

Kontaktperson: Gry Andersson Norström, gry.andersson.nordstroem@arlafoods.com