Pressmeddelanden

Återkallelse av Pucko Original – med bäst före datum 26 september 2019

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Puckoflaskor, 270 ml, levererade till återförsäljare mellan 8 oktober–12 november kan ha skadats efter produktionen. I undantagsfall kan det medföra att glasbitar lossnar från flaskan när den öppnas.

För Arla är produktsäkerheten av högsta prioritet och vi återkallar därför: Pucko original, 270 ml, med bäst före datum 26 september 2019.

Produkten har levererats över hela landet. Inga andra produkter än detta parti med flaskor är påverkat.

De kunder som fått leverans av denna produkt, med bäst före datum 26 september 2019, ombeds att omgående ta bort den samt reklamera hos sin leverantör.

Konsumenter uppmanas att reklamera produkten på webben https://www.arla.se/om-arla/kontakta-oss/eller på telefon 020-99 66 99.

Arla Foods är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av 11.200 mjölkbönder från Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Foods är en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med ett brett sortiment av mejeriprodukter av högsta kvalitet. Arla är också världens största producent av ekologiska mejeriprodukter.

Presskontakt

Erik Bratthall
Primär

Erik BratthallPresschef Arla Sverige

Ladda ner Bilder och videoklipp