Arlas drickyoghurt och kvarg blir Yalla!

Lästid
1 min
Arlas drickyoghurt och kvarg blir Yalla!
Publicerad
18 september 2018

Yalla! blir från idag ett självständigt varumärke för Arlas drickyoghurt och kvargsortiment.

”Arlas drickyoghurt Yoggi yalla är den mest sålda i Sverige. Dessa produkter är basen när vi samlar både drickyoghurt och kvarg under det nya varumärket Yalla!. Från idag är dessutom all kvarg laktosfri och utan tillsatt socker” säger Per Andersson varumärkesansvarig för Yalla!

Drickyoghurten, som tidigare hette Yoggi yalla, och som många uppskattar för den fantastiska smaken och höga kvaliteten, får nytt namn och design men innehållet förändras inte.

Laktosfri drickkvarg – Yalla!

Sedan tidigare är Arlas drickkvarg utan tillsatt socker. I samband med lanseringen av Yalla! blir all kvarg dessutom laktosfri. Den milda kvargen i bägare kommer att finnas i två smaker: vanilj och blåbär.

”Många konsumenter som köper våra kvargprodukter uppskattar att de är utan tillsatt socker men de har efterfrågat en laktosfri kvarg. Därför är jag stolt över att vi nu gör all Yalla! kvarg laktosfri” säger Per Andersson.

Drickkvargen får två helt nya smaker: Choklad och Karamell.

”Vi presenterar ett samlat koncept för konsumenter som efterfrågar produkter som ger energi och boost med hög kvalitet och fantastisk smak. Yalla!” avslutar Per Andersson.

Ladda hempressbilder: https://we.tl/t-Ep0ve2zvxA