Upptäck nya crème fraiche grillade grönsaker

Lästid
1 min
Upptäck nya crème fraiche grillade grönsaker
Publicerad
08 september 2016
Kontakter:
Presskontakt

Grönsaker är inte bara nyttiga utan trendigare än någonsin - och grillat är gott! Nu utökar Arla Köket sitt sortiment och lanserar en ny crème fraiche grillade grönsaker, i butik vecka 38. En lätt crème fraiche som gör det enkelt att få till den goda vardagsmaten.

Smaksatta crème fraiche-produkter är storfavoriter från Arla Köket. De underlättar och förhöjer otaliga favoriträtter, och nya smaker efterfrågas ständigt. Därför lanseras nu Arla Köket crème fraiche grillade grönsaker.

Nyheten för tankarna till sommarens grillkvällar eller semestern vid medelhavet med en mustig smak av paprika, zucchini och aubergine och en hint av rökt paprika och chili. En lätt crème fraiche som är kokbar och passar till allt – fläskkött, lamm, fisk och grönsaker, pasta och kall som tillbehör.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment och erbjuda produkter och smaker som kunderna önskar. De lite mer kryddiga produkterna är extra populära och därför är vi glada att kunna presentera den här nyheten, säger Elisabeth Hedenljung, Senior Brand Manager Arla Köket.

Produkten tillverkas på svensk grädde på Arla Foods mejeri i Linköping.

Arla Köket crème fraiche grillade grönsaker har en fetthalt på 13 % och kommer i en förpackning om 2 dl. Produkten lanseras i handeln vecka 38. Rekommenderat cirkapris[1] är 13,90 kr.

För produktprov, recept och högupplösta bilder, kontakta:

Matilda Danielsson, presskontakt Prat PR
Tel: 073 646 30 95
E-post: matilda.danielsson@prat.se

[1]Endast rekommendationer. Butiken äger alltid rätten att själv sätta sina konsumentpriser.

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76