Castello lanserar krämig nyhet med sting

Lästid
1 min
Castello lanserar krämig nyhet med sting
Publicerad
16 september 2016
Kontakter:
Presskontakt

Vecka 38 utökas Castellos sortiment av intensiva, genuina och smakrika ostar med Castello White With Red Chili. Den krämiga osten är en härlig blandning av den smakrika klassikern Castello Creamy White och stark röd jalapeño. I höst lanseras även Castello Vintage Selection, en exklusiv ostbricka i begränsad upplaga.

De fina och smakrika ostarna från Castello har en historia som sträcker sig tillbaka till 1893 och än idag framställs osten med traditionella, handgjorda metoder för att nå den unikt krämiga konsistensen. Castello-familjens senaste tillskott är Castello White With Red Chili. En ost som innehåller flingor från röda jalapeños, odlade under soliga förhållanden i lerjord. Osten passar utmärkt med plommon, fikon och rostade nötter.

I höst lanseras även Castello Vintage Selection, en exklusiv ostbricka med tre noga utvalda lagrade ostar med kraftfulla smaker. Vintage Selection Cheddar är en vällagrad och smakrik cheddar med ett tydligt tuggmotstånd; Vintage Selection Gouda har en smak av smör och inslag av kola, och Vintage Selection Blue & White är lagrad i pergamentpapper med en fyllig smak med noter av champinjon och blåmögel.

Produktinformation

  • Castello White With Red Chililanseras vecka 38. Konsumentpriset[1] är cirka 25 kr per förpackning (150g).
  • CastelloVintage Selection är tillgänglig under en begränsad tid (vecka 40-52). Konsumentpriset[2] är cirka 79-89 kr per förpackning (500g).

För produktprov och högupplösta bilder, kontakta:

Matilda Danielsson, presskontakt Prat PR
Tel: 073 646 30 95
E-post: matilda.danielsson@prat.se

[1] Endast rekommendationer. Butiken äger alltid rätten att själv sätta sina konsumentpriser.

[2] Endast rekommendationer. Butiken äger alltid rätten att själv sätta sina konsumentpriser.

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76