Arla bjuder på frukostrecept för en god morgon

Lästid
1 min
Publicerad
23 oktober 2015
Kontakter:
Presskontakt

Den 25 oktober vrider svenskarna tillbaka klockan en timme då vi övergår från sommartid till vintertid. För många är det en ovälkommen påminnelse om att sommaren är slut och att vi går mot mörkare tider. Men det innebär också att vi får en timme extra för dagens viktigaste mål – frukosten. För att ta vara på den extra frukosttimmen och samtidigt inspirera till en bättre och godare frukost har Arla tagit fram ”Tid för frukost” – ett magasin fyllt av recept för en god morgon.

En bra frukost som start på dagen är en viktig förutsättning för en hälsosam livsstil. Magsinet ”Tid för frukost” innehåller tips och recept för en näringsrik men också roligare frukost. Tipsen är framtagna tillsammans med Arlas hälsocoacher som är specialister inom olika områden inom sund kost med fokus på träning, viktkontroll, IBS & intolerans och bra mat vid en stressig vardag.

- Vi vill inspirera till att variera och ta tillvara på frukosten. Många slarvar och hoppar över frukosten helt eller äter samma varje dag. För oss är frukost en stund för njutning, ett sätt att umgås och samla energi inför resten av dagen. Vi hoppas kunna erbjuda inspiration både för de som har mycket tid och de som har mindre tid. Alla kan få ut mer av sin frukost, säger Mikael Lindgren, pr-chef för Arla Sverige.

Tid för frukost är en del av Arlas nya frukostkampanj som inleds under hösten. Magasinet kommer att finnas som ”köp och få” i butik. Arlas hälsocoacher hittar du på arla.se/halsa där du kan läsa mer, få tips och ställa frågor om goda matvanor.

För inspiration, bilder och recept från ”Tid för frukost”, besök arla.se/frukost.

För mer information, högupplösta bilder eller recept, vänligen kontakta:
Mikael Lindgren, pr-chef Arla Sverige
Tel: 08-789 52 13, 076-879 85 13
E-post: mikael.lindgren@arlafoods.com

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76