Yoggi yalla sprider kärlek i sommar

Lästid
1 min
Yoggi yalla sprider kärlek i sommar
Publicerad
15 maj 2014
Kontakter:
Presskontakt

Arla lanserar nu Yoggi love, en mättande och törstsläckande drickyoghurt, perfekt för personer på språng. Smaksatt med jordgubb, choklad och chili ska Yoggi love sprida kärlek i sommar. Yoggi love är en del av Arlas populära Yoggi yalla!-koncept och finns till försäljning i butik från vecka 20. Nyheten säljs endast i begränsad upplaga under sommaren. Inför sommaren ville Yoggi yallas smaklabb fånga de varma känslorna som en solig sommardag frambringar. Resultatet blev Yoggi love, en drickyoghurt med smak av söta jordgubbar som möter het chili och rundas av med en njutningsfull choklad. Yoggi love är fri från konserveringsmedel och färgämnen och innehåller dessutom enbart naturliga aromer.

– Vi hoppas att Yoggi love blir en riktig sommarfavorit! Den är perfekt att ta till när man är på språng och behöver något enkelt och mättande. Dela den gärna med någon du håller kär! säger Ann Bergman, Senior Brand Manager på Arla Foods Sverige. 

Nya Yoggi love är inte bara mättande och törstsläckande, den är dessutom god på fler än ett sätt. Arla klimatkompenserar nämligen för varje Yoggi yalla! som dricks genom Uganda Community Reforestation Project, ett trädplanteringsprojekt i Uganda. 

– Alla våra produkter tillverkas med respekt för miljön men för Yoggi yalla! har vi valt att göra lite extra. Sedan 2009 klimatkompenserar vi därför för alla Yoggi yalla! som säljs. Genom att köpa en Yoggi yalla! är du med och bidrar till att flera hundra tusen träd planteras varje år, säger Ann Bergman.
 
Produktinformation
Yoggi love är en del av det populära Yoggi® yalla!-konceptet som finns i flera goda och unika smakkombinationer. Yoggi love säljs i flaska om 350 gram. Drickyoghurten finns i butik nu. Ordinarie cirkapris är 12-18 kronor. Smakerna i Yoggi love är återupplivade från den mycket populära föregångaren Yoggi kärlek som lanserades i samband med alla hjärtans dag för åtta år sedan.

För mer information kontakta:
Ann Bergman, Senior Brand Manager på Arla Foods Sverige
Tel: 0768-895498
E-post: ann.bergman@arlafoods.com

För produktprov och högupplösta bilder, kontakta:
Elin Eriksson, presskontakt Prat PR 
Tel: 0704 22 89 50 
E-post: elin.eriksson@prat.se 

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76