Kelda Middagspanna - bekvämt och gott

Lästid
1 min
Publicerad
12 augusti 2013
Kontakter:
Presskontakt

Det svenska matintresset fortsätter att öka. I år uppger 36 procent att de är mycket intresserade av mat och matlagning, jämfört med 29 procent förra året *). Men det är långt ifrån varje dag vi hinner med långkok. Till vardags söker vi snabba, enkla och framförallt goda lösningar för vardagsmaten. Undersökningar visar att vi i genomsnitt lägger 34 minuter per dag på matlagning under vardagarna. **)

Kelda Midagspanna är färdiga, gräddbaserade såser med smaksättning separat i locket. En förpackning räcker till en måltid för tre till fyra personer och på förpackningen finns tips om vilket kött som passar till respektive sås.

Gör så här:

  1. Stek köttet

  2. Tillsätt matlagningsgrädden från bägaren och smaksättningen från locket, rör om.

  3. Koka i två minuter, färdigt att servera.

Nyheterna finns i butik med start vecka 36. Cirkapris 22 kronor/2,5 dl matlagningsgrädde + smaksättning.

För digitala produktbilder: www.arla.se, klicka på nyheter och press och Bildbank och logga in som anges.

*) Food & Friends Matrapport 2013

**) Food & Friends Matrapport 2012

Presskontakt

Erik Bratthall
Erik Bratthall Presschef Arla Sverige erik.bratthall@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 070-89 44 342
Sandra Eriksson
Sandra Eriksson Pressekreterare Arla Sverige sandra.eriksson@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 073-53 36 727