Stans bästa semlor utsedda av svenska folket

Lästid
1 min
Stans bästa semlor utsedda av svenska folket
Publicerad
20 februari 2012
Kontakter:
Presskontakt

Inför Fettisdagen är det många som vill vara med och tycka till om årets semmelutbud. På kampanjsajten www.stansbasta.se, skapad av Arla, har svenska folket betygsatt svenska städers semlor och nu är resultatet klart\*. Totalt har drygt 113 000 semmelälskare besökt www.stansbasta.se och lagt nära 7 000 röster på landets semlor.

Över 3 300** konditorier fördelade över hela Sverige ingår i Arlas digitala kampanj som startade vecka fyra. Förutom att sätta betyg, kan man också bjuda en vän på semmelfika, följa topplistor över landets bästa semlor samt hitta närmsta konditori med hjälp av kampanjsidans kartfunktion. Kampanjen är ett sätt att låta hela svenska folket rösta fram sin favoritsemla.

– Det märks tydligt att semlor engagerar! Intresset för stansbästa.se har varit enormt. Hittills har över 113 000 personer varit inne på sajten och nära 7 000 röster har lagts på Sveriges semlor. Det är långt över förväntan, säger Gunilla Blomqvist, marknadschef, Foodservice på Arla Foods.

www.stansbasta kan du hitta vilket konditori eller café som har den bästa semlan i just din stad.

* Besökare på www.stansbasta.se kan betygsätta varje konditori/café på en skala mellan 1-3. Slutresultatet är beräknat på summan av samtliga betyg delat med totalt antal röster.
** Tjänsten bygger på adressregister från hitta.se. Kampanjen startade vecka fyra och pågår till cirka vecka 10. ”Stans bästa semla” finns i en mobilversion (m.stansbasta.se) för smartphones och en version för dem som surfar på dator.

För mer information kontakta:
Inger Söderlund, PR-chef Arla Foods
Tel: 08-789 58 84, 070-689 58 84
E-post: inger.soderlund@arlafoods.com

För mer info besök: www.stansbasta.se
För högupplösta bilder: http://www.mediabank.arla.net/legacy/

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76