Smaknyhet från Arla – snabbaste vägen till Thailand

Lästid
1 min
Publicerad
20 oktober 2011
Kontakter:
Presskontakt

Att äta asiatisk mat blir vanligare i de svenska hemmen i takt med att fler reser till Thailand. Enligt en undersökning* äter 51 procent asiatisk mat någon gång i veckan. Att tillaga asiatisk mat kräver både tid och flertalet lite udda ingredienser. Med Arla Köket thaipanna blir det enklare.

Gör så här: stek kyckling, fisk eller grönsaker. Tillsätt matlagningsgrädden. Blanda i smakpastan från locket och rör om. Koka två minuter. Klart! Servera med ris eller nudlar.

Arla Köket Panna består av två separata delar; matlagningsgrädde i en bägare och en smakpasta i ett topplock. Smakpastan i Arla Köket thaipanna innehåller bland annat het röd chili, ingefära, kokosmjölk, limejuice, koriander och citrongräs. Thaipanna har en fetthalt på 12 procent. Arla Köket Panna finns sedan tidigare i smakerna Skagenpanna och Skogssvampspanna.

Den nya smaken Thaipanna finns i butik från tisdag vecka 45 och har ett cirkapris på 20 kronor.

* Källa: Ipsos Concept and Product test Asien 20110404

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76