Recept från Arla Köket® nu i iPad!

Lästid
1 min
Recept från Arla Köket® nu i iPad!
Publicerad
08 februari 2011
Kontakter:
Presskontakt

Arla Köket är en receptbank med tusentals recept, veckomatsedlar, inköpslistor och massor av inspiration till vardag och fest. Sedan tidigare finns Arla Köket för iPhone och Android. Nu är det dags för en iPad-applikation. Gratis.

Arla Köket har funnits i broschyrform i nästan 30 år och recepttjänsten på arla.se har senaste året haft sju miljoner användare. För några år sedan lanserades recepttjänsten för iPhone och förra året för Android.

Nu kommer den att finnas även för iPad och ska ge inspiration, tips och bekvämlighet i vardagen med goda och roliga recept som är kvalitetssäkrade och ger ett garanterat gott resultat – perfekt när man sitter i soffan och planerar för helgmenyn, eller står vid köksbänken med vardagsmatlagningen.

– Genom att lansera vår recepttjänst i en ny kanal vill vi göra den än mer lättillgänglig. Vi räknar med att iPad-applikationen kommer bli lika uppskattad som iPhone/Android och Java-applikationerna har blivit, även om det tar lite mer tid eftersom surfplattorna inte finns hos alla än, säger David Bodén, web & Digital manager på Arla.

Arla Kökets iPad-applikation finns redan nu att hämta gratis i App-store och är den optimala kokboken i ett modernt kök. Med topplistor, läckra bilder, bekväma funktioner och tydliga instruktioner bidrar applikationen till en inspirerad matlagning. iPhone- och Android-applikationen har redan haft över 300.000 nedladdningar.

– Arla Köket har tagit fram och provlagat recept i nästan 30 år och vi arbetar ständigt fram nya, vi hoppas att de nu når till nya konsumenter i andra situationer och vid andra tillfällen där man söker inspiration till matlagningen, säger David Bodén.

Lanseringen av Arla Köket för iPad kommer i framtiden att följas av Arla Köket för andra surfplattor och i andra kanaler.

För mer information:
David Boden, Web & Digital Manager, Arla Foods, tel 070-689 54 51, 08-789 54 51, david.boden@arlafoods.com

Inger Söderlund, PR-chef Arla Foods, tel 070-689 58 84, 08-789 58 84, inger.soderlund@arlafoods.com

Nedladdningslänk, Arla Köket® – iPad-applikation: http://itunes.apple.com/se/app/arla-koket/id415895347?mt=8

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76