Ny kokbok från Arla: Arla Köket fredag – recept på en lyckad hemmakväll

Lästid
1 min
Publicerad
13 oktober 2011
Kontakter:
Presskontakt

Nu kommer en kokbok för alla som vill fånga fredagskänslan och njuta av god mat i gott sällskap. Kokboken Arla Köket® fredag – recept på en lyckad hemmakväll har över 100 recept, framtagna för att underlätta och inspirera i köket inför veckoslutet. Boken passar alla som vill skapa en trevlig fredagskväll, oavsett om syftet är att dippa, mumsa, lyxa eller bara slappa.

Arla ger i dagarna ut sin fjärde kokbok och satsar nu på mångas favoritdag i veckan, nämligen fredag. När man frågade läsarna på www.arla.se vilken typ av recept de efterfrågade visade det sig att 7 av 10 personer önskar fler recept för ett lyckat fredagsmys.

– Efter en lång arbetsvecka vill många ha hjälp med recept för fredagskvällen. Nu kommer Arla Köket fredag med recept för alla olika typer av fredagskänsla. Kanske blir boken även en julklappsfavorit, säger Åsa Asp, som lett projektet med kokboken. Arla har tidigare gett ut fler populära receptböcker, bland annat Arla Kökets bästa, Fira! midsommar, jul & påsk och senast Arla Köket vardag, fortsätter Åsa Asp.

Från enkla plocktips till fjäska med lyx
Idén bakom Arla Köket fredag är att alla ska kunna hitta recept för just sin fredagskväll.

Kokboken är fullmatad med inspirerande recept och passar såväl barnfamiljen som paret eller kompisgänget. Recepten är indelande i kategorierna dippa, snacksa, slappa, plocka, lyxa, fjäska, sippa samt mumsa för att passa olika typer av fredagskvällar. Arla Köket fredag är den enkla lösningen för alla som vill njuta av en mysig fredagskväll med goda tillbehör.

Arla Köket fredag – recept på en lyckad hemmakväll ges ut av förlaget Harlequin och lanseras vecka 41, 2011. Kokboken finns till försäljning i över 2 000 välsorterade livsmedelsbutiker samt på www.arla.se och www.harlequin.se. Pris: 89 kronor.

För ytterligare information kontakta:
Inger Söderlund, PR-chef Arla Foods AB,
tel: 08-789 58 84, 070-689 58 84, e-post: inger.soderlund@arlafoods.com

Relaterade artiklar

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76