Asta och Nils Arvidsson från Mönsterås vinnare i Arlas tävling Räddaren i vardagen

Lästid
1 min
Publicerad
21 december 2010
Kontakter:
Presskontakt

Efter att tio tusentals röster inkommit på www.arla.se/smaksatt står idag äkta paret Asta och Nils Arvidsson från Mönsterås som vinnare i Arlas tävling Räddaren i vardagen. Tävlingen arrangerades för att hitta personer som gör livet enklare och vardagen lite roligare för sina medmänniskor. Asta och Nils är sådana personer. De ställer alltid upp om det skulle vara något och ser dessutom till att sätta extra guldkant på vardagen för sin familj och vänner. Två riktiga vardagshjältar.

– Det känns otroligt hedrade att så många människor har engagerat sig i tävlingen och röstat på oss. Vi är otroligt glada och det värmer verkligen långt in i hjärtat, säger Asta och Nils Arvidsson.

Asta och Nils är båda pensionärer och nominerades av barnbarnshustrun Linda Aniansson.

– Min makes mormor & morfar, som alltid ställer upp om det är något är två riktiga vardagshjältar. De bakar och fyller vår frys mer än vad vi kan göra av med, plockar svamp och gör lingonsylt. Lyx för oss, säger Linda Aniansson.

För att vardagen ska gå ihop behöver vi alla hjälp ibland och i Sverige finns det mängder av människor som gör livet lite enklare för sin omgivning. För att uppmärksamma dessa personer startade Arla tävlingen Räddaren i vardagen. Under oktober månad uppmanades allmänheten nominera sina vänner, kollegor, familjemedlemmar, butiksbiträden, brevbärare eller annan valfri person. Målet var inte att hitta personer som räddat liv eller startat en insamling för något specifikt ändamål, utan de som sätter extra guldkant på vardagen för sina medmänniskor.

– Arlas mål är att vara Sveriges matinspiratör och underlätta vardagen för tusentals svenskar med enkla recept och spännande produkter och om vi gör vardagen lättare kan svenskarna istället fokusera på att göra varandra gladare. Asta och Nils är verkligen två räddare i vardagen och de tusentals röster som kommit in visar på att vi svenskar uppskattar vänlighet och hjälpsamhet, säger Inger Söderlund, PR-chef på Arla.

Totalt har 13 316 röster inkommit i tävlingen. Förutom äran får Asta och Nils ett hembesök av en av Sveriges bästa kockar som lagar en middag för upp till sex personer.

För mer information kontakta:
Inger Söderlund, PR-chef Arla Foods
Tel: 08-789 58 84, 070-689 58 84
E-post: inger.soderlund@arlafoods.com

För att komma i kontakt med Asta och Nils Arvidsson hör av er till:
Ebba Göranzon, presskontakt, Prat PR
Tel: 08-545 152 43, 070-410 69 25
E-post: ebba.goranzon@prat.se

Presskontakt

Max Wallenberg
Max Wallenberg Presschef Arla Sverige max.wallenberg@arlafoods.com 070-88 44 290 (pressjour) 072-724 70 76